(ВИДЕО) Јанушев го изнервира Џафери: На син ми не можеш да му дојдеш ни до малиот прст.

Пратеникот Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ од собраниската говорница прочита весе според која синот на собранискиот спикер Талат Џафери без правосуден се запишал на Академијата за обвинители.

На ова реагираше спикерот по што дојде до караница.

-Игор Јанушев, на синот на Талат Џафери не можеш да му дојдеш ни до малиот прст. Прво до малиот прст не можеш да дојдеш. Слушај сега, на синот на Талат Џафери ни ти ни многу од вас тука не можете да му дојдете до малиот прст. Второ, синот на Талат Џафери не се шета по судници. Синот на Талат Џафери не можеш да го видиш дрогириан – рече Џафери.

 

Back to top button
Close