Видео: Апасиев во првите редови, јајца и тоалетна хартија фрлени кон Владата

 

Демонстрантите почнаа да фрлаат со камења, јајца и тоалетна хартија кон зградата на Владата, а се слушаат и експлозии веројатно од петарди. Демонстрантите кои ја пробија и заштитната ограда ги предводи пратеникот и лидер на Левица, Димитар Апасиев.

 

 

Back to top button
Close