(ВИДЕО) Балистите“ со фантастично пиротехничко шоу го „запалија“ Тетово

Навивачката група „Балисти“ од Тетово слави 30-годишен јубилеј. Навивачите приредија „невиден спектакл“. Огномети, бакљи и други средства за славење го „запалија“ Тетово.

Back to top button
Close