ВИДЕО: „Без лажи и преваре!“ Ќерката на градоначалникот доби шпорет на лотарија, а вие нарачајте си песна!

„Без лажи и преваре! Ни најмалку ни најмногу шпортетот го доби ќерката на нашиот градоначалник Аце (Ацо Велковски)!“, го најави добитникот водителката на лотаријата по повод празникот на Општина Лозово.

Ќерката на градоначалникот рече дека фамилијарно го добиле шпоретот и одлучиле да го доделат на семејство на кое му е потребно.

Back to top button
Close