(ВИДЕО) Брнабиќ: Признавањето на Косово не е во преговорите на Србија, но сега се слушаат такви работи

Српската премиерка Ана Брнабиќ смета дека тоа што Северна Македонија се условува на патот кон ЕУ со билатерални прашања од спорот со Бугарија е преседан што го отежнува патот на сите од Западен Балкан.

Back to top button
Close