ВИДЕО: Бугарски новинар отиде на адресата на Данела Арсовска во Петрич

Тим на телевизијата Bulgaria ON AIR во инспекција по објавите на СДСМ дека новата градоначалника Данела Арсовска има бугарско државјанство.

Регистрацијата на адресата е во Петрич. Екипата на Бугарија ON AIR отишла на блокот инапишан во личната карта. Сепак, таму нема никој.

Жителите велат дека не ја познаваат градоначалничката на Скопје.

Адвокатот Иво Стефанов го пречекува тимот на Бугарија ON AIR во неговиот кабинет. Прави увид во системот на МВР. Документот е валиден.

 

Back to top button
Close