(ВИДЕО) Бугарскиот европратеник Џамбаски со нацистички поздрав му се обратил на италијански колега во ЕП. Џамбаски негира

Бугарскиот европратеник Ангел Џамбаски денеска предизвика скандал во Европскиот парламент, откако во текот на дебата за пресудата на Европскиот суд на правдата со која се критикува владеењето на правото во Унгарија и Полска, отпоздрави со нацистички поздрав и ја напушти салата.

Back to top button
Close