(ВИДЕО) Д–р Трајановски: Локалната власт е најблиска до граѓаните и на најконкретен начин можеш да придонесеш за нешто да се промени

Д – р Александар Трајановски е роден на 03.12.1980 година во Скопје. Денеска е директор на ЈЗУ УК ТОАРИЛУЦ во чиј склоп се Универзитетската Kлиника за Tрауматологија, Oртопедски болести, Aнестезија, реанимација, интензивно лекување и Ургентниот центар. Го предводи медицинскиот тим кој за прв пат изведе експлантација на коскено ткиво, како и две трансплантации на коска од починат донор во Македонија.

Денеска, д – р Александар е носител на советничката листа на СДСМ и коалицијата за општина Аеродром.

Седниците на Советот ќе се пренесуваат во живо, со што граѓаните ќе имаат поголем увид во работата на советниците и во тоа како го бранат јавниот интерес.
Д – р Александар Трајановски – Коска е носител на советничката листа на СДСМ и коалицијата во општина Аеродром.

Во недела, со заокружување на бројот 12 гласаме и за потранспарентна работа на Советот, како орган кој ќе биде поддршка на севкупното работење

Back to top button
Close