(ВИДЕО) Деца, бидете без грижа, д-р Фаучи лично го вакцинирал Дедо Мраз!

Нема место за загриженост дека Дедо Мраз може да ги зарази со коронавирусот сите што ќе ги посети и ќе им донесе подарок.

Светски познатиот д-р Антони Фаучи, во ова видео на „Гардијан“, сведочи дека тој лично го вакцинирал Дедо Мраз пред Божиќ:

Back to top button
Close