Видео: Десетина повредени од кои две лица потешко во пожарот во хотелот Буши

Десетина повредени од кои две лица потешко во пожарот во хотелот Буши

Повредените се вработени во кујната во хотелот кои вдишале чад

Пожарот кој попладневно изби пожар во хотелот Буши е локализиран, изјави за ТВ 24 коимандирот на противпожарната брига Ѕвонко Томески

. Според информациите од ЦУК во моментот на пожарот во хотелот имало свадба. Поради големиот број на луѓе кои биле во хотелот и фактот дека вдишале чад побарана е интервенција од брзата помош.

Back to top button
Close