(ВИДЕО) Димитров: Под рефлекторите од ЕУ јас лично прво што ви ветувам е битка за правда

Како човек без еден судски случај зад себе, човек кој никогаш немал врска со криминал, човек кој стои зад секој свој збор и потег, човек кој е во политика оти бара сила за да може да менува, како таков човек ви го велам ова:

Не смееме да останеме во темница луѓе, верувајте ми многумина тоа го сакаат!

Ајде на светлина, да се видиме кој е кој!

Под рефлекторите од ЕУ јас лично прво што ви ветувам е битка за правда!

Ама ни треба тоа светло, ајде сите напред!

Турнете сите во среда напред!

Не смееме да останеме во темница луѓе, верувајте ми многумина тоа го сакаат!Ајде на светлина, да се видиме кој е кој! Под рефлекторите од ЕУ јас лично прво што ви ветувам е правда!Ни треба тоа светло, ајде напред!

Никола Димитров – Nikola Dimitrov 发布于 2020年7月11日周六

 

Back to top button
Close