ВИДЕО: Докторката Анета раскажува за искуството со коронавирусот

Фејсбук статус на министерот Венко Филипче:

COVID-19 testimonials – Aneta

In cooperation with our American Corners, we talked with a number of people who fought COVID-19 and were willing to share their experiences about that challenging time. Check-out the story of Aneta who is among the first doctors to get infected with COVID-19. Follow recommendations, stay safe and stay healthy. #healtogether

U.S. Embassy North Macedonia 发布于 2020年7月17日周五

 

Докторката Анета е меѓу првите докторки кои се инфицирале со ковид-19. Таа раскажува за искуството со вирусот и порачува секогаш кога пациентите имаат било каков проблем да се консултираат со лекарите, да се препознаат навреме симптомите и да не биде коронавирусот стигма. Погледнете го видеото 🙏

Back to top button
Close