(ВИДЕО) „Домаќинска“ Саботажа

„Домаќинска Саботажа“, емитувана на 08 јуни 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close