ВИДЕО: ДУИ со светлечка реклама на Кале за премиер Албанец

Светлечка реклама со порака „Зошто да не“, на албански јазик, постави ДУИ на скопското Кале, промовирајќи ја и на тој начин новата иницијатива на партијата – за прв премиер етнички Албанец во Северна Македонија.

Пратеникот Артан Груби објави на фејсбук фотографии и видео од светлечката реклама, која е видлива од повеќе локации во Скопје.

Artan Grubi 发布于 2020年6月13日周六

 

Back to top button
Close