ВИДЕО: Дурловски изуми кај ќе води патот од Битола

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во изборната единица број 5, Игор Дурловски, во посетата на Демир Хисар во рамките на партиските активности во предизборната кампања, ја заборави програмата на партијата која ја претставува.

Дурловски и Пато

Seir 发布于 2020年6月28日周日

Како што може да се види во неговата изјава за медиумите, Дурловски не можеше да се сети на тоа со која локација е поврзан автопатот од Битола, во обид да ги потенцира најважните проекти на „Коалицијата за обнова на Македонија“, како што самиот тој ги најави.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close