Видео: Египќани се веселат, Охриѓани на разглас ја слушаа свадбата

Со јако озвучување, отрпилика нешто послабо од она што се користи на концерти на отворено, кај социјалната зграда во Охрид , Египќаните денес правеа свадба.

Свадбата започна од рано утрото а траеше се до попладневните часови, околу 16 часот.

Погледнете го видеото кое дава одговор на прашањето кое си го поставуваше половина Охрид: Од каде идаТ музиката ???

Им посакуваме многу среќа во заедничкиот живот на младите со љубов и разбирање.

 

 

 

Back to top button
Close