Видео: Ескалира ситуацијатa на протестот пред Собрание

 

Прекинат говорот на водителката и актерка Весна Петрушевска Бејби кога дел од граѓаните кои протестираат пред Собранието ја турнаа заштитната ограда и фрлаа разни предмети кон зградата на законодавниот дом.

 

Back to top button
Close