(ВИДЕО) Филипче: Нашиот јунак Онур го испративме дома од хемато-онколошкото одделение на Детска клиника

Фејсбук статус на министерот Венко Филипче:

Онур уживај во детството, биди среќен и продолжи да се смееш!

Деновиве, нашиот јунак Онур го испративме дома од хемато-онколошкото одделение од Клиниката за детски болести. Онур уживај во детството, биди среќен и продолжи да се смееш! Го славиме животот со сите деца кои го победиле ракот, тоа се нашите јунаци, непобедливи. Оваа недела е посветена на сите кои победиле карциномот.

Венко Филипче 发布于 2020年6月10日周三

Деновиве, нашиот јунак Онур го испративме дома од хемато-онколошкото одделение од Клиниката за детски болести. Онур уживај во детството, биди среќен и продолжи да се смееш! Го славиме животот со сите деца кои го победиле ракот, тоа се нашите јунаци, непобедливи. Оваа недела е посветена на сите кои победиле карциномот.

Back to top button
Close