(Видео) Фуркан до Тупанчевски на отворањето на судницата во Идризово: На влезот да пишува Забранет влез за функционери на ДУИ

t

Новинарот на Клан Македонија, Фуркан Салиу му се обрати на министерот Тупанчевски за време на денешното отварање на судница во затворот Идризово.

Според него на судинацата и недостасува барок, но и на влезот да пишува Забранет влез за функционери на ДУИ.

Back to top button
Close