ВИДЕО: Голем пожар во Тетово: Гори Македонија Табак

Голем пожар во моментов избувна во Тетово. Гори Македонија Табак.

На видеото може да се забележи црн чад како се шири низ градот.

Повеќе информации следуваат наскоро.

Видео: Телма

 

Back to top button
Close