(ВИДЕО) Град Скопје најави кривична пријава против Златко Перински

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на денешната прес-конференцијата рече дека ја подготвиле потребната документација со сите индиции што ги имаат против разрешениот директор на Водовод, Златко Перински.

Како што истакна, индициите се однесуваат на тендерот за прочистотелна станица, без да изнесува повеќе детали и јасно да прецизира дали имало кривично дело или не.

Видео: Инфомакс

Back to top button
Close