ВИДЕО: Грците го преполнија центарот на Атина, редици пред продавниците

По отворањето на малопродажбата во Грција минатиот понеделник, ова е прв викенд со отворени продавници, а Грците чекаат во редици за шопинг, кој поради карантинот е ограничен на два часа и по претходно испратена СМС порака.

Дописничката на МИА во живо ја пренесе атмосферата од центарот на Атина.

Back to top button
Close