(ВИДЕО) Халили: Треба да имаме закон за забранети имиња, како „Ванчо Михајлов“ на пример

Поранешниот амбасадор Мухамед Халили вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека во Македонија треба да има закон за забранети имиња, како што е „Ванчо Михајлов“.

„Ние немаме закон за забранети имиња, а треба да имаме“, посочи Халили.

 

 

Back to top button
Close