ВИДЕО: Хаос на летот од Приштина кон Базел: Се степале во авион, а пресметката ја продолжиле и на аеродром

Повозрасен маж се пресметувал со неколкумина патници. Патникот ги тепал се додека посадата на авионот не го совладале.

Но и тоа не му било малку, па тепечката ја продолжиле и по слетувањето на аеродромот по што бил уапсен од швајцарските власти.

Аеродромската полиција ја потврди веста за тепачката за швајцарскиот дневен весник „Блик“, кој го пишуваше од конфронтацијата на паркингот на аеродромот меѓу двете семејства.

Според дневникот, двајца мажи биле уапсени поради таа тепачка.

 

Back to top button
Close