(Видео) Инцидент во Нов Белград- лидерот на ЛДП Чедомир Јовановиќ демолирал киоск за брза храна

Инцидент се случи вечерва во еден киоск за брза храна во центарот на Белград  кога лидерот на ЛДП, Чедомир Јовановиќ, по расправија со работниците, скршил излог.

 

Инцидентот се случил вечерва околу 22 часот, а како што објавија белградските медиуми, Јовановиќ со камен го скрши излогот на продавницата

Што му претходело на инцидентот сè уште не е познато.

 

 

Back to top button
Close