ВИДЕО: Изјави за медиумите на министерот Венко Филипче и кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо

Изјави за медиумите на министерот Венко Филипче и кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо

Back to top button
Close