(ВИДЕО) Камерите снимиле се: Маж краде новчаник од жена со дете

Млад човек стана тема на социјалните мрежи откако беше снимен како краде од кафеана во Белград. Видеото предизвика бурни реакции и низа коментари на социјалните мрежи.

Младиот човек се приближил до масата на која се наоѓале работите на жената и детето, се задржал малку, а потоа тргнал во друг правец. Тој претходно ја извадил јакната и ја ставил над нејзиниот паричник, правејќи ја оваа акција додека бил на телефон. Овој лукав потег го снимија надзорните камери на локалот, што предизвика остри коментари кај луѓето на социјалните мрежи.

Откако видеото стана вирално, луѓето го изразија своето силно мислење за инцидентот. Многумина ја осудија постапката на младиот човек, укажувајќи на неговата итрина и недостаток на морални вредности. Кражбата на женски паричник со дете предизвика големо внимание во јавноста и започна дискусија за безбедноста на јавните простори.

Овој настан крена голема прашина на социјалните мрежи, истакнувајќи ја важноста на надзорните камери за одржување на безбедноста и потребата од претпазливост на јавните простори. Лукавиот потег на младиот човек започна дебата за моралните вредности и одговорноста на поединецот во општеството.

Back to top button
Close