(ВИДЕО) Ковачевски: Моја Славjанка вреди повеќе од цел ИК на ВМРО-ДПМНЕ заедно – стани Цаци да те види сала

„И да им порачам од тука: Моја Славjанка вреди повеќе од цел Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно“, изјави премиерот и лидер на СДСМ, Димитар Ковачевски на партиската трибина.
twitter sharing button

Стани Цаци да те види сала, ја повика лидерот, па од задните редови во салата салата стана министерката за одбрана Славјанка Петровска.

 

 
 

Back to top button
Close