(ВИДЕО) Мечка се спушти над селото Побожје

Планинари од ПК Македон од Скопје во текот на вчерашниот ден над селото Побожје имале индиректна средба со бестрашен посетител – мечка.

Таа била забележана кај областа „Две реки“, а планинарите од автомобил ја снимале како мирно шета по патот, без да им го загрози животот.

Back to top button
Close