Видео: Мечка трча низ населба во Битола

Минатата ноќ околу 00.30 часот беше снимена мечка како трча низ битолската населба Буковски ливади, објави веб-порталот „Апла.мк“.

Мечка се симнала во градот, а ова не е првпат затоа што и во минатото се случувале идентични работи, при што граѓаните пријавувале штети.

Во продолжение може да го погледнете видеото на кое се гледа мечката како трча низ населбата.

Back to top button
Close