(ВИДЕО) Мицкоски: Чета на МВР дојде, како во центарот на градот да имаше терорист

Христијан Мицкоски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, со коментар околу припадниците на МВР кои вчера дојдоа во Дебар Маало каде што беше „фатен“ во затворен угостителски објект.

„Чета на МВР дојде како во центарот на градот да имаше терорист“, рече Мицкоски за ТВ21.

Целата изјава низ видео:

Back to top button
Close