ВИДЕО: „Не си сама“ – Бајага и посвети песна на Милена Радуловиќ

Популарниот Бајага посвети песна на младата актерка Милена Радуловиќ, која откри дека била силувана од учителот по глума Мика Алексиќ.

Бранко Ѓуриќ ја напиша музиката за песната „Не си сама“, а ја изведува бендот „Бомбај штапа“.

Back to top button
Close