(Видео) Новинарка се застресе во живо во вечерните вести, ова е нејзината реакција

Силен земјотрес ја погоди Босна и Херцеговина и беше почувствуван во целиот регион. Колку бил силен земјотресот можеме да видиме од видеото кое е снимено во моментот кога се случил земјотресот- за време на преносот на Дневник на црногорски канал.

„Би траеле преговорите за малцинска влада, тие се … Па, во овој момент се случува земјотрес. Се надевам дека се ќе биде во ред“, рече водителката Милица Павичевиќ и продолжи да го води Дневникот.

Back to top button
Close