(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Фрчкоски ќе оди за Њујорк и без Милошоски да му овозможи да се претстави во парламентот?

Погледнете го новото издание на емисијата ,,360 степени” емитувано на ТВ Алсат на 14 февруари 2022 г.

Во ова издание:

-Општина Центар ќе ја руши диво изградената и диво оградена улица кај зградата на владината Служба за заеднички работи;

-МНР со втора замолница да Собранието да се закаже седница на Комисијата за надворешна политика на која Фрчкоски би се претставил како иден амбасадор во Њујорк; Милошоски без прецизен одговор како ќе постапи; Дали Пендаровски ќе потпише указ и без собраниска промоција на Фрчкоски;

-Антикорупциска бара одговорност за незаконско трошење во Општината Студеничани по наодите на државната ревизија;

-Под радарот на јавниот интерес остана успехот на Собранието да се избори за свој независен буџет и своја самостојна стручна служба – што значи тоа во пракса;

 

 

Back to top button
Close