(Видео) Оџата од Арачиново доби „мерцедес“ за подарок за Рамазан

Оџата од Арачиново за Рамазан Бајрам на подарок добил автомобил „мерцедес“ oд Арачиновци. „Мерцедесот“ е подарок од советниците и жителите на Арачиново.

Во повеќето коментари на споделеното видео на социјалните мрежи, граѓаните го критикуваат чинот и сметаат дека наместо „мерцедес“ за оџата на џамијата „Мираџ“, со парите можело да се помогне на многумина со храна или со покрив над главата.

Back to top button
Close