ВИДЕО: Објавена снимка од боењето на ознаките на спомениците во Скопје и Битола

На социјалните мрежи беше објавена снимка од боењето на ознаките на спомениците во Скопје и Битола поставени согласно Договорот од Преспа.

Видеото е објавено анонимно и од него не може да се види кој ги бои ознаките.

Back to top button
Close