ВИДЕО: Од Бугарите, Ковачевски доби подарок црвено јаболко”

Новинарка од Бугарија, на крајот од прес-конференцијата на македонскиот и бугарскиот премиер, му врачи подарок на Димитар Ковачевски. Таа излезе од публиката и му даде црвено јаболко, по што му посака успех.

повеќе

Back to top button
Close