(Видео) „Одѕвонета“ саботажа

 

„Одѕвонета Саботажа“, емитувана на 04 јуни 2021 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

 

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close