ВИДЕО: „Питомец Саботажа“

Погледнете ја „Питомец Саботажа“, емитувана на 19 септември 2022 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

Автор: Среќко Поповски
Монтажа: Коста А.

Back to top button
Close