(ВИДЕО) Полицијата го блокирала влезот во депонијата откако е пронајдено телото на малата Данка

Девојчето Данка Илиќ (2) што Србија ja бараше повеќе од десет дена беше убиена, изјави претседателот на Србија пред јавноста Александар Вушиќ. Според Нова.РС, полицијата го блокирала влезот во депонијата, каде е пронајдено телото на исчезнатото девојче.

Како претседател, претседател, Александар Вучиќ, двајцата го признаа убиството и тие беа уапсени веднаш.

Како што се сомневаат, малечката Данка била убиена од двајца мажи С. и Д. Д, инаку „работници за водоснабдување“, а потоа го ставиле нејзиното тело во багажникот и ја возеле до депонијата.

Несреќата се случила неколку минути од моментот кога мајката забележала дека детето го нема.

Back to top button
Close