(Видео) Поплави во Скопје по дождливиот ден

На социјалните мрежи се појавија видеа од поплавени сообраќајници низ Скопје по денешниот дождлив ден.

– “Би го порибил ja езерово на Данела кај Желеничка, него страв ми е рибите да не ми ги згази кола после”, напиша граѓанскиот активист Никола Писарев на социјалните мрежи.

Back to top button
Close