(ВИДЕО) Потпишан договорот со „Бехтел и Енка“ за коридорите 8 и 10-д

Владата го потпиша договорот за изградба на автопатиштата од коридорите 8 и 10-д со американско-турскиот конзорциум „Бехтел и Енка“.

Back to top button
Close