ВИДЕО: Пожар во Карпош кај фабриката Треска

Опожарен е објект во Карпош, во близина на фабриката Треска.  Досега нема информации за повредени. Во моментов пристигаа Противпожарната помош.

Од Противпожарната единица ни потврдија дека горат објекти во фабриката Треска.

Back to top button
Close