ВИДЕО: Пожар во трафостаница во новоизградената соларна електрана „Осломеј“

Претпладнево избувна пожар во трансформаторска станица, која е дел од новоизградената соларна електрана на поранешниот рудник за јаглен „Осломеј“.

Back to top button
Close