(ВИДЕО) „Предозирана“ саботажа

„Предозирана Саботажа“, емитувана на 22 февруари 2021 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Back to top button
Close