(ВИДЕО) Премиерот Ковачевски си купи ракија за 350 денари

Премиерот на Република Македонија, Димитар Ковачевски си купи жолта ракија на првиот национален саем за храна и пијалоци.

Ковачевски праша колку пари е ракијата, по што плати 350 денари за ракијата која се продаваше на саемот.

„Сите им ја фалат ракијата“, кажа премиерот.

Back to top button
Close