(ВИДЕО) Претседателот Стево Пендаровски положи цвеќе по повод 119-годишнината од смртта на Гоце Делчев

 

Претседателот Стево Пендаровски денеска положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Свети Спас“, по повод 119-годишнината од неговата смрт.

 

 

 

Back to top button
Close