(ВИДЕО) Протест на ученици и родители пред училиштето „Панче Караѓозов“

Голема група на граѓани и ученици утринава се собраа пред средното училиште Панче Караѓозов во Скопје, пренесува ТВ 21 преку видео.

Родителите и учениците протестираат поради тоа што не сакаат приемни испити за усписи во училиштето.

Nxënësit dhe prindërit protestojnë, nuk duan provim në SHMQSH "Pançe Karagjozov"

Nxënësit dhe prindërit protestojnë, nuk duan provim në SHMQSH "Pançe Karagjozov"

TV21 发布于 2020年6月22日周一

Back to top button
Close