(ВИДЕО) Реинкарнирана Саботажа

Погледнете ја „Реинкарнирана Саботажа “, емитувана на 07 октомври 2022 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

Автор: Среќко Поповски

Монтажа: Коста А.

Back to top button
Close