(ВИДЕО) Руски тенкови на улиците во Киев – Украинското Министерство за одбрана ги повика граѓаните да останат домa и да подготват молотови коктели.

Руските воени сили влегоа во украинскиот главен град Киев каде што се водат жестоки битки.

Back to top button
Close